Főoldal / Buddhizmus / Karma Kagyü Vonal Története

A Karma Kagyü Vonal Története

Karmapa16A Karma Kagyü egyike a legnagyobb tibeti buddhista átadási vonalaknak, mely főként a meditációra helyezi a hangsúlyt, és képes egy hiteles tanítón keresztül hozzásegíteni bennünket a tudat természetének közvetlen megtapasztalásához. Ezeket a hatékony módszereket a történelmi Buddha tanította legközelebbi tanítványainak.

Később indiai mahasziddhák - Padmaszambhava, Tilopa, Naropa, Maitripa - és a híres tibeti jógik, Marpa és Milarépa őrizték meg és adták tovább ezeket a tanításokat. A XII. században a szerzetes Gampopa továbbadta ezeket az első Gyalva Karmapának, aki az elkövetkező inkarnációin keresztül megtartotta ezen módszerek erejét és frissességét.

Ma olyan neves tibeti és bhutáni buddhista tanítók, mint a 17. Karmapa Táje Dordzse, Samar Rinpocse és Sherab Gyalcen Rinpocse vesznek részt az átadásban. Támogatják az összes új nyugati központot, segítik azok munkáját szerte a világon.

Дверь он нашел быстро, она хоть и криво, но все "bloodrayne 2 скачать игру" еще висела на петлях.

По правде говоря, это единственное, чем я владею.

Ладно, сказала она, отвернувшись.

Только мне нужно немного подумать.

Как раз в той стороне, описывая короткие круги, носились сейчас над водой две чайки.

Теперь красноватый свет сделался "тверской областной фонд ипотечного кредитования" рубиновым, и из каждой бутылки забил узкий, сфокусированный луч.

NyomtatásE-mail

Kapcsolódó cikkek