Főoldal / Kiadványok / Audió, videó

Audió, videó

Láma Ole Nydahl:Könyv a szerelemről - hangoskönyv

 alt

 Párkapcsolat Egymásért.mp3
letöltés

 A szerelem által fejlődni. Létezik intenzívebb élmény, mint a szerelem? Milyen más területen vagyunk ennyire nyitottak ugyanakkor ennyire sebezhetőek és hol tapasztalhatnánk ekkora boldogságot? A buddhista látásmód szerint a szerelem és a párkapcsolat képezik az alapját az ember fejlődésének és egy kiteljesedett életnek.

   

Láma Ole Nydahl:Első Lépések a Gyémánt Úton - hangoskönyv

 

A tizenötödik fejezet.mp3
letöltése

 

Valamikor a hippikorszak végén egy fiatal dán házaspár egy ütött-kopott Volkswagen busszal útnak indult Nepálba, hogy újabb tapasztalatokat szerezzenek a tudat megismerése terén. Ole Nydahl és felesége, Hannah ekkor találkozott először a tibeti buddhizmussal, amely mindörökre megváltoztatta az életüket.

   

Láma Ole Nydahl: Ahogy a Dolgok Vannak - hangoskönyv

AhogyAu

 

Milyen lehetőségeket tanított Buddha, hogy a merev elképzeléseket áttörjük és végtelen örömöt tapasztaljunk? Hogyan tudja az ember napjainkban a munkahely, a család, a partnerkapcsolat örömeit és gondjait tudati fejlődéséhez felhasználni? ... a képek a tudatban jelennek meg, bontakoznak ki, a tudat által lesznek megtapasztalva s végül benne oldódnak fel. Olyanok, mint a hullám a tengerben.

   

Láma Ole Nydahl: Nagy Pecsét - hangoskönyv

NagyPecsetAu_min

 

Láma Ole Nydahl friss és modern magyarázata Haás Vander Péter magyar hangjsával, sokak számára tesz elérhetővé egy klasszikus, a tudat természetéről szóló buddhista szöveget. A Nagy Pecsét bemutatja fejlődésünk alapját, az utat és a célt a Gyémánt Út buddhizmusban, valamint betekintést nyújt a feltételekhez kötött világba és az abszolút valóságba.