Főoldal / Kiadványok / Könyvek / Láma Ole Nydahl: Minden Határon Túl

Láma Ole Nydahl: Minden Határon Túl

MINDEN_HATARON_TUL_min

A Belépés a Gyémánt Útra című önéletrajzi könyv folytatása, melyben Láma Ole Nydahl hiteles képet nyújt arról, hogyan jutott el Buddha legmagasabb szintű tanítása, a Gyémánt Út Keletről Nyugatra. Tanulságos történet a korai idők nehézségeiről, és legfőképp arról, hogyan sikerült a buddhizmus lényegét a mai önálló, szabad és tanult társadalmak számára is elérhetővé tenni.

 

A történet 1972-ben a dán Királynő audienciájával kezdődik... Egy koppenhágai, bontásra ítélt ház pincéjében létrejön a Karma Kagyü Vonal első európai meditációs Központja...

A szükséges mozgásszabadságot, egy rally tulajdonságokkal rendelkező, átrozsdásodott Volkswagen busz biztosítja... Két évvel Később Karmapa látogatása újabb dimenziókat nyit meg... Láma Ole Nydahl több mint húsz éve, a világ különböző részein, naponta más-más városban tanít. Könyvében őszintén, friss stílusban beszél az első idők élményeiről, tapasztalatairól és felismeréseiről. Szemléletes leírása alapján megérthetjük, hogyan jött a Gyémánt Út Buddhizmus Nyugatra, és hogyan válik egyre jobban az életünk részévé.

NyomtatásE-mail