Főoldal / Kiadványok / Könyvek / Láma Ole Nydahl: Nagy Pecsét

Láma Ole Nydahl: Nagy Pecsét

NagyPecset_min

Láma Ole Nydahl friss és modern magyarázata sokak számára tesz elérhetővé egy klasszikus, rendkívül jelentős buddhista szöveget, mely a tudat természetét írja le. A Nagy Pecsét bemutatja fejlődésünk alapját, az utat és a célt a Gyémánt Út buddhizmusban, valamint betekintést nyújt a feltételekhez kötött világba és az abszolút valóságba.

A Nagy Pecsét vagy mahámudra-látásmód olyan, mintha a víz felszínére rajzolnánk: minden tökéletes az adott pillanatban, de amint megjelenik, azzal egyidőben el is tűnik. Így működnek a megvilágosodott cselekedetek is: itt és most, elvárásokon és félelmeken túl, ragaszkodás és ellenszenv nélkül.

A hatvanas évek végén Ole és felesége, Hannah nászútra mentek Nepálba, ahol találkoztak a tibeti buddhizmus karma kagyü vonalának szellemi vezetőjével, a 16. Karmapával. Ő adta át nekik a Nagy Pecsétet, és mint első nyugati tanítványait, felkérte őket, hogy hozzák el Buddha tanításait Nyugatra. Az elmúlt harminc évben Láma Ole Nydahl világszerte elterjesztette a Gyémánt Út buddhizmust. Gyakorlati útmutatással látja el az általa alapított több mint ötszáz meditációs központot, melyek a 17. Karmapa, Táje Dordzse szellemi irányítása alatt állnak.

 

Налетчиков забрали из моей каюты, и я был благодарен за это.

Вся операция заняла "Учимся писать изложения и сочинения. 3 класс" у меня десять минут.

Поль обежал его и стал искать глазами Нору, но ее нигде видно не было.

Его также называют Дилвишем Проклятым в одноименной балладе.

Таким образом, я унаследовал целую планету, название "скачать песню застольная" которой Земля!

Он хочет, чтобы мы разрешили все его проблемы.

NyomtatásE-mail