FŇĎoldal / K√∂zpontok / Magyarorsz√°gi k√∂zpontok / Szeksz√°rd

Szeksz√°rd

A centrum rövid története

 

alt

 

1998. okt√≥ber√©ben Szeksz√°rdr√≥l √©s Bonyh√°dr√≥l, √∂sszesen 8 ember indult el k√∂z√∂sen a Gy√©m√°nt √ļton. 1999. √°prilis 10-√©n kaptuk meg L√°ma Ole Nydahl √°ld√°s√°t a k√∂zpont l√©trehoz√°s√°ra. A kezdeti szŇĪk√∂s anyagi k√∂r√ľlm√©nyek miatt 3 √©ven kereszt√ľl, csal√°di felaj√°nl√°sb√≥l egy lak√°sban volt a medit√°ci√≥s k√∂zpontunk, ahol heti 5-6 alkalommal j√∂tt√ľnk √∂ssze k√∂z√∂s medit√°ci√≥ra, majd 2002. nyar√°t√≥l m√°r k√∂zint√©zm√©nyekben kaptunk t√©r√≠t√©smentesen termet gyakorl√°sra (Ifj√ļs√°gi K√∂zpont, MŇĪvelŇĎd√©si H√°z).

Jelenleg a v√°ros k√∂zpontj√°hoz k√∂zel b√©rl√ľnk egy csal√°di h√°zat, ahol hetente 2 alkalommal tartunk nyilv√°nos 16. Karmapa medit√°ci√≥t. √Čvente n√©h√°ny alkalommal szervez√ľnk medit√°ci√≥s h√©tv√©g√©ket, √©s utaz√≥ tan√≠t√≥kat h√≠vunk meg, ahol minden r√©gi √©s √ļj bar√°tunknak alkalma ny√≠lik az egy√©ni √©s a k√∂z√∂s gyakorl√°sra egyar√°nt.

Ha kíváncsi vagy és többet szeretnél tudni a Gyémánt Út buddhizmusról, vagy kapcsolódnál programjainkhoz, szeretettel várunk.

 

 

Meditációs központ címe:

H-7100 Szeksz√°rd

M√°ty√°s Kir√°ly utca 41/b

Kapcsolat:

Infó:

Horváth István  +36 20 980 54 56

Emil: Ezt a c√≠met a spamrobotok ellen v√©dj√ľk. Enged√©lyezze a Javascript haszn√°lat√°t, hogy megtekinthesse.

√Ālland√≥ programok, nyilv√°nos medit√°ci√≥k

Szerda: 19.00 Meditáció a 16. Karmapán 

Vasárnap: 19.00 Meditáció a 16. Karmapán

Tibet Kincsei Kiállítás

Nyomtat√°sE-mail